lördag 9 juli


Lördag 9 Juli

Igår jobbade jag först på dagen och efter jobbet så cyklade jag hem, städade mitt rum, städade lite runt om i huset och sedan satte jag mig i hammocken och läste! Kom sedan på att jag var skyldig ellan pengar så jag cyklade till bankomaten och tog ut pengar. När jag var hemma igen så bakade jag en pizza som jag sedan hedde in i kylskåpet, satte mig i hammoken sen. Ellan kom sedan runt 16.15, vi chillade i hammoken, jag satt med datorn och vi pratade.
Pappa gräddade pizzan som var klar strax före fem, vi käkade den och sedan segade jag och ellan oss i hammocken. Gick till ica, köpte godis och cider, drog till soffe och när tiden var kommen så drog vi tre + linda till vitsjön.. han vara i vitsjön i 10-15 min innan viktor ringer för att fråga om vi vill spela volleyboll på stranden. Vi var där ganska snabbt efter att viktor ringt.. gjorde stopp hos mig och soffe först innan vi befann oss på norra stranden. Spelade beach volleyboll ett tag och sedan blev det att bada. Efter vi badat ett litet tag så gick vi till servicehuset och duschade. Jag, Linda, Soffe, Ellan och Viktor körde sedan bil och dumpade av viktor innan vi tjejer begav oss hem till soffe där vi tillagade omelette, satte oss sedan i soffes rum där vi snackade ett bra tag. Jag och Ellan kom hem till mig väldigt sent, vi låg och pratade i min säng ett tag innan vi somnade.

På morgonen i morse vaknade jag av att någon var i köket och höll på, trodde att det var ellan som gjorde frukost eftersom hon skulle jobba på solvik klockan 8. Men när jag kliver in i köket så märker jag att klockan är 10.30 och att det är kim som håller på. Jag måste ha varit hur trött som helst som inte ens vaknade då ellans alarm gick.

Chillade framför datorn ett bra tag innan dagens planer blev spikade. Jag och Kim skulle följa med Marie, matte och Patrik till stan för att köpa mjukglass. Vi for till bergsbyn och marie bjöd oss på en stor bägare i bergsby kiosken. Sedan körde vi till nordanå där vi chillade ett tag innan det bar av hemmåt igen. Sen jag kom hem har jag chillat en massa, en perfekt dag med andra ord! :)

torsdag 8 juli

Jag har länge velat kunna skriva av mig, men det är för jobbigt att skriva allt man gör på dagarna i min dagbok.. får så ont i mina fingrar. Så i stället kommer jag att skriva det här - på min lösenordsskyddade blogg som ingen läser. Jag kommer även att skriva om turkiet - dag för dag. Jag vill bevara det, kanske skriver jag om gran canaria och england också, ska göra en rese kategori om jag inte redan har det. Det känns så otroligt härligt att bevara vad jag gör om dagarna, även om jag inte kommer att skriva allting grammatiskt korrekt.. men det är ju bara jag som kommer att läsa det. Har ju min andra blogg men det blir mest bilder och denna, text om vad jag gör om dagarna. Så tänkte börja nu med vad jag gör om dagarna.

Torsdag 8 juli.
Idag vaknade jag runt 8 tiden, käkade frukost och klädde på mig innan jag drog till jobbet på ica som jag började klockan 9, jag är riktigt snabb på morgonen! På jobbet så packade jag upp varor, gjorde mackor, grillade osv. Efter jobbet cyklade jag hem, käkade lite glass och sedan satt jag i soffan och läste en bok, när jag läst ut den (ego girl av carolina gynning) satte jag mig i hammoken och läste en annan bok. När therese kom hem frågade jag om jag ville med till stranden och vara med henne och elsa. Elsa och Robert var på stranden när vi kom dit och då låg vi 4 och stekte ett tag. Ingen av oss badade och efter kanske en timma så cyklade jag och therese hem igen, när vi kom hem märkte vi att pappa bara hade gjort mat åt han själv och kim.. vilken pappa gör sånt?
Jag käkade fil och flingor och therese stekte hamburgare (pappa och kim hade ätit hamburgare). Vi körde till stan, men först dumpade vi av kim vid hans kompis för att han ska vara där idag till imorgon. Jag, therese och pappa fortsatte till stan, var i stan bara en liten stund. Åkte hem och direkt vi kom hem så cyklade jag och Therese till älven för att bada, superhärligt! Det som är så fruktansvärt härligt med att bada är ju att sen duscha, man känner sig så otroligt ren då! :D Ska ta och avrunda nu.. kanske spelar lite sims 3 vem vet!

RSS 2.0