Matchen idag..

.. gick bra =) Det blev 1-1. Sommaren 2006 vann mitt fotbollslag serien på hösten, och vi vann alla matcher, förutom en. Gissa mot vilka? Joo, mot Nysätra, så vi är ganska jämna mot dom. Men nästa match mot dom, då ska vi vinna =)

Mums =D

Jag sitter nu och käkar glass. Mums. Bra uppladdnind före en match eller hur?. Mitt lag möter Nysätra. Jag känner mig ganska seg, eftersom jag pch några kompisar var och grillade igår. Det var jätteroligt =) Jag komme hem ungefär klockan tolv. Så det var tidigare än på valborgs. Jag tog massa kort, eller det var inte bara jag utan Helena och Linda tog också med kameran. Nu måste jag börja packa mina saker, för det är samling om 40 minuter.

Grillning =)

Idag ska jag och några från min klass kanske fara och grilla =) Jag får inte glömma min kamera =D Här har ni en image29
bild från sist jag grillade, och det var på valborgs =)

Dagens, fredag =)

image28 Idag har jag på mig detta:
Tröja, kjol och leggins från Halens, och skorna vet jag inte =P

Idag har jag också muntligt engelska prov, och konditions test. Det känns jobbigt, men nu måste jag skynda mig, jag måste packa väskan =( Vi ses =D Men en sak som är tråkigt är att mina gratis sms går ut idag =(

Flowers =)

image27

Dagens för idag =)

image25  Här har ni dagens, jag har på mig:
Tröja - Cubus
Linne - Gina Tricot
Byxor - Levis
Halsband - ?




Tekniken

Jag skulle egentligen visa dagens outfit i morse, men det gick tyvärr inte så bra =( Nu sitter jag på tekniken, jag har inge att göra för att jag har gjort klart tekniken. Fast jag har 2 bild uppgifter som ska vara tillbaka lämnade i morgon, men jag orkar inte gör dom nu =)

Shopping

image24
Idag har jag och Therese gått på stan, jag köpte en mascara och en hudkräm, båda från HM =)

Gossip Girl

 Jag ska snart se Gossip Girl, jag älskardenna serie! Och självklart ska jag se desperate efter =)

Sofis Mode

Jag har nu varit och köpt Sofis Mode. Den verkar vara extra bra denna vecka=Dimage23


Klart!

Nu är jag äntligen klar med tekniken, jag har lagt ber mycket, mycket tid. Jag kom då ihåg att ta med mig Julias ritning till skolan. På gympan idag hade vi Lacross, och det gick jättebra för mitt lag =) Ska nu cykla och köpa Sofis Mode.


Dagens outfit

Idag är det skola, efter en sån här långhelg känns det jobbigt! Men snart är det lov =)


image20

Dagens outfit:

Tunika - Gina Tricot
Leggins - Gina Tricot
Linne - ?
Skärp - ?

Skola imorrn =O

Då var det dags för skola imorrn, känns jättejobbigt efter en sån här lång helg. Jag sitter och ritar på min fasad till huset vi gör på tekniken, den är nästan klar, jag ska bara rita klart tegelstenarna, som kommer säkert en timma till. Jag som redan har suttit i två timmar med den  Arbetet om tvålar är i alla fall klart. Efter hur länge som helst!                    

Kim på studsmattan, igen

image16 
image17 
Haha han ser rolig ut =D

Billyboy

image1 
Jag ÄLSKAR denna bild på Billy.  Synd att jag inte fick med hela hans huvud, men jag överlever =)

Blåbärstema

image15 
Mums =)

Jag sitter nu här och är dömätt! Jag har just bakat blåbärspaj, med godis sockerbitar på och blåbärssmoothie. Det var sjuktgott men väldigt mättande. Som ni ser så åt jag ju glass till. Nu ska jag och Kim ut och hoppa studdsmatta för typ 175:e gången idag, men jag kanske väntar lite ef6tersom det regnar, fast det är ju skoj att hoppa i regn  =D

Miracle touch

 Jag är så sjukt avis på dom som har en sån här foundation, när jag väl skulle köpa en, ja men vad tror ni är fel ? Jo, min ansiktfärg!! Det fanns ingen som var tillräkligt ljus =( Men har någon nått tips till på en foundation mig som är ljus i ansiktet?

Kim och studsmattan =)

  Här är några bilder från då jag och min lillebror Kim hoppade studsmatta igår. Men jag valde att bara visa bilder från då han hoppade =D Nu ska vi ut och hoppa och jag kanske lägger ut bilder senare. Vi syns =)

Aquamarine

 Hej igen, hemma efter träningen. Funderar på att se Aquamarine, jag är ju ledig imorrn, men den dan kommer bli jätte tråkig, bara en massa saker som ska vara inlämnade nästa vecka. 6 stycken grejer. Ajja, det blir nog så att jag ser filmen. Hej då =)

Mors Dag

image9
Hej, jag har just kommit hem från mina kusiner, där åt vi tårta och jordgubbar. Jag som inte gillar tårta fick glass och det var  jättegott  =D  Nu ska jag tillbaka till pluggandet, dötrist, men som sagt, jag ahr träning i Norrlångträsk på gräset =)

Eurovision song contest


Är det någon mer än jag som ska se på eurovisions idag ? Jag har ingen personlig favorit, men man hejar såklart på Sverige, vem är din favorit?

Fotboll =)

Hej =D

Nyss var jag Therese och Kim på fotbollsplanen och sköt litegran. Ganska roligt, men jag blev less efter en liten stund. Men imorrn har jag en "riktig" fotbollsträning, i Norrlångsträsk =D

Depend

 Jag tycker att depends nagellack är prisvärda och jättesnygga. Jag har haft några stycken, men jag har slängt några för dom var för gammla. Jag är jätte sugen på att köpa den fjärde färgen från vänster och den andra till höger. Är den någon som har någon av dessa färger?

Datorn krånglar inte

image8  Här har ni dagens outfit,  bilden blev lite mörk men det får vara f´ör den hära gången.


Datorn krånglade inte, utan jag är så härligt IQ befriad att jag kollade aldrig om kontakten var i USB grejjen. Så det förklarar alla mina  försök att ladda in bildera på datorn... Men nu ska jag ut med Billy =)

Datorn krånglar...

..... Asså varendda gång jag ska lägga in dagens outfit så krånglar datorn, men när jag inte ska det och lägga in andra bilder, ja men då funkar det. Lite störd jag blir!  Men jag blir lite gladare av att vi slutar klockan 2 idag och är lediga på måndag, en lång helg  =D

Dirty sexy money

image11

Är den bästa serien nånsin, till och med bättre än Gossip Girl. Eller vad tycker du? Det är då idag klockan 21.00 på kanal 5.

Juicy Tube

 
Jag är jätteavis på dom som har ett sånt hära läppglans, men tyvärr är jag så snål för att köpa ett =(

Spanska.... =(

image10


la farmacia de guardia = jourapotek
todo el cuerpo = hela kroppen
parece que = det verkar som

osv osv..

Det är så himla jobbigt med spanskaglosor, jag hatar det!! Tack och lov så är det sista förhöret imorrn.

Hårspray

571628-9Jag visar en bild på mitt favorit hårspray. Det ger inte så mycket volym men den är bra ändå. Den är perfekt för mig som duschar på morgonen eftersom hårsprayet sprayas i blött hår.

Greys Anatomy

 
Jag såg nyss greys anatomy, och det är ju så himla bra :D

Kläder

Hej jag har nyss fotat dagens outfit, men jag måste lägga in dom bilderna på datorn, och det funkar inte, så jag gör det ikväll. Idag ska jag spela match mot bergsbyn :D Det brukar vara dom roligaste matcherna, haha :D
 Åhh, på svenskan ska jag prata om en författare från romantiken, Edgar Allan Poe, han som jag ska skriva om. Nervöst för ag har inte skrivit stödord och tränat än :(

Haha =D

Jag sitter och pratar med min mamma, 40 år.
Sen hör man min lillebror: Emelie är en fjortis, och mamma är en förtis, hahaha  :D

Falsk Toscakaka

Jag har nyss bakat en falsktoscakaka, och den blev jättesmarrig, tyvärr hade jag den förlänge  i ugnen, men annars vart den bra. image3  Ps, det är inte jag som har bakat denna.

Läppglans

 
Här är ett läppglans som jag gärna skulle testa. Har någon testat denna, och finns den hära i sverige?

Skolan, usch !

Hej , ska snart till skolan, eller om en timma asså, men det känns så himla drygt det här. Jag har 7 inlämningsuppgifter och 2 prov på två veckor! Det är helt sjukt mycket, ingen fritid får man heller, bara plugg, plugg och plugg :(


Smink :D

 

Vad är eran sminkfavorit från Make Up Store ?

RSS 2.0