Remember

emeliiee.devote.se

,



Dagens,



Dagens,

-    



Här har ni några bilder på dagens outfit,
Gult linne - Hm
Vita piratbyxor - Cubus
Gula ballerina skor - Hm

Pizza!

 

Ny blogg!

Jag har nu skapat en ny blogg, emeliiee.devote.se och jag hoppas ni fortsätter läsa den fastän jag "flyttar" Jag kommer  kanske skriva nått inlägg ändå, hoppas vi syns på devote.se


emeliiee.devote.se

Dagens

   

  Här har ni några annorlunda bilder på dagens outfit. jag hade ganska roligt då vi tog korten. :)

Shoppingen från Umeå :)


För cirka en timma sen kom jag hem från Umeå, jag, mamma, Kim och Therese for dit för att hälsa på mormor. Det var roligt, eftersom jag inte har träffat hon på jättelänge :)

Självklart shoppade jag, och det här kom jag hem med.


Härligt sommrigt linne/tunika från Hm, 79.50 kr.


En urgullig tröja/cardigan/bolero, även från Hm 149 kr
Min första tanke var, jag far inte hem utan den här! Se bara på den söta rosetten, jag längtar till hösten då jag får ta på mig denna... :)


Och även 2 ögonskuggor från Hm, 5 kr styck. Jag tycker inte att Hms ögonskuggor är utav den bästa kvaliteten, men dom kostade 5 kr styck, och det är ju ingenting =)
En ursöt sminkväska 30 kr. Det var ett jätte fint mönster.


Dagens shopping, flipflops =)

 Idag följde jag pappa till stan, och då passade jag på att köpa dom här flipflopsen (någon som vet hur det stavas). Det har tyvärr blivit lite bloggning, idag och igår. Men saningen är den, att jag har inte gjort något, eller jo, igår var mina kusiner hos oss. Så jag var med dom, men jag har inte gjort något annat.

Vaselin

Nu har jag ett skönhetstips, nämligen vaselin. Den är typ en alltiallo. Här är några saker: 
- Går att he på ögonbrynen så dom håller sig på plats.
- He på ögonlocken så ögonskuggan sitter mycket bättre (har inte testat men ska testa det)
- Kleta på lite på småsår, och det känns mycket bättre.
- Och självklart på läpparna, så dom blir mjuka.




Sen jag köpte mitt vaselin förra veckan så har ajg alltid med mig den, så...

Varning för beroendeframkallning!

Happy Derm

   Jag har funderat på att köpa båda dom här produkterna. Ett ganska normalt pris tycker jag, rengörningskrämen för 60 kr, och ansiktskrämen för 60 kr. Rengörningen är faktiskt en mousse, och jag har hört att den räcker i ca 4 månader. Men jag tror inte jag kommer köpa den snart, eftersom jag har tvätt och allt det där, och jag måste spara mina pengar, det känns som jag har shoppat ovanligt mycket denna sommar. Men så fort jag har slut rengörningsgrejer ska ajg nog köpa dom hära produkterna, =) Men då är frågan, behöver man ansiktsvatten? 

En dålig nyhet: Pappa och mamma har sagt att vi bara får vara inne på datorn till klockan 9 på morgonen, och efter 6 på kvällen. Så jag kommer inte hinna lägga in dagens outfit mitt på dagen, så det får jag göra på kvällen. Vaknar jag typ 10 i 9 på morgonen och Kim sitter framför datorn, sliter jag bort honom därifrån, då kan jag tipsa om några bra produkter eller nångting =)

Dagens,

 

Idag har jag på mig det här =) Jag, mamma och Kim var i Vitsjön och badade, det var jättehärligt. Jag badade väldigt mycket, för det var faktiskt ganska varmt. Vi var där till klockan 3, och sen dess har jag inte gjort nånting.

Äppelmuffins med crumble

Smeten:
100 gr smör
2 dl mjölk
2 ägg
1 ½ dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
4 dl vetemjöl
2 tsk vetemjöl
1 nypa salt

Fyllning:
4 äpplen
2 msk smör
2 msk strösocker
1 msk kanel

Crumble:
75 g kallt smör
2 dl havregryn
1 dl vetemjöl
1 dl strösocker

Sätt ugnen på 175 grader
Smält smöret och tillstätt mjölk.
Vispa ägg, vaniljsocker och strösocker vitt och pösigt.
Rör ner den ljumma vätskan.
Blanda vetemjöl, bakpulver, salt och vänd ner det i smeten.
Placera ut formarna i en muffinsplåt.
Blanda äpplena med smeten och fyll formarna till 2/3. Om du vill så kan du spara några äpplen till garnering.

Tärna smöret och nyp i hop med havregryn, vetemjöl och strösocker i en bunke.
Strö lite crumble på toppen och ev. garnera med en äppelklyfta i varje muffins.
Grädda i mitten av ugnen i cirka 20 minuter.


Här är en muffins jag gjorde, men det ser mer ut som en popcorn =) Nu ska jag i alla fall äta muffinsen och se Reaper på femman, =D Senare måste jag ju se Dark Water den vill man ju inte missa.


Mera kläder =P



Här är en bild på dom gröna shortsen som kom i ett paket från Halens. Det blev en suddig bild, och shortsen är mörkare, men jag hoppas att ni överlever =) Annars var jag och Jonna i Renholmen och badade =) Det var jättehärligt, även om jag solade mer än badade (!), jag som hatare att sola. Men det var inte så konstigt, för vi badade kanske i 20 minuter, det var ganska kallt. Snart ska jag äta kycklingssallad, det är typ min favvo rätt! Jag ska också fråga Therese om hon vill följa med till älven för att bada, jag har inte hunnit bada i älven än... =S

Dagens outfit

Den här dagen har gårr väldigt segt, jag har typ inte gjort nånting. Nu sitter jag och tar bort det röda nagellacket från naglarna, det blir jättefult, eftersom naglarna blir typ rosa efter det! Snart blir det i alla fall köttfärsås med bandspagetti, me like!


Här har ni en bild på dagens outfit, =P
Klänning från HM
Skärp från Gina Tricot

Kläderna från HM

Här har ni foton på kläderna från HM paketet.


Shorts och tröja.


Gula ballerinas.


Och en tunika.

.

Ännu mer shopping..



...Men nu med en bok =) Jag älskar att baka och laga mat, så när jag var inne på cdon såg jag denna bok, och jag ville ha den direkt. Priset var väl ganska vanligt tycker jag 180 kr.

Shoppingen i Luleå

Här har ni lite bilder på det jag shoppade i Luleå =)

 Ett block, ett roligt sudd och vaselin.

 Ett linne

 3 stycken trosor
 Ett par sockar

Dagens,

 
  Idag har jag på mig det här, det är samma bild som jag använde förra veckan, eller nånting. Fast jag har inte dom rosa skorna, utan skorna på bilden under. Efter lunch ska jag, mamma, pappa och Kim till Luleå. Då ska jag kolla efter ett par fotbollsskor, för dom finns inte i min storlek i Skellefteå. Jo, jag fick ett HM paket igår, jag kan visa er det sen. Det var: en tunika, ett armband, shorts, ballerina skor och en tröja.

RSS 2.0